Giv en kop Kaffe

Om

Hej Jeg er en garvet IT Konsulent/Systems administrator der har arbejdede med IT i mange år. Jeg startede som it supporter i tidernes morgen og har siden hen arbejdede med virksomheder i størrelses fra 1-500 medarbejdere, hvor jeg har lavet alt fra netværk til server setup, Windows og Linux.

Hvilken type Setup har du lavet ?

Jeg har lavet hele vores Hosting center som er bygget på 4 store s2d noder der er koblet sammen med 50gb fiber i mellem hinanden og 10gb up link fra noderne til netværket med vlan og mange kunder på.
Lang de fleste systemer jeg køre op er Windows server i hyper-v, men jeg arbejder også meget med Linux, Hosting, og open source.

Hvad Laver du i dag

Jeg arbejder stadig som systems konsulent og har mit eget ved siden af hvor jeg har en lille gruppe firmaer som jeg hjælper med IT. Der ud over har jeg en Hosting server, sælger billige Licenser til erhverv inden for 365. og investere i aktier og Crypto

Personligt

Jeg er 42 år og Gift med min kone gennem snart 20 år. Vi har sammen 3 børn på henholdsvis 15, 10 og 10. Vi hygger meget sammen og personligt elsker jeg naturen skov og bjerge. Jeg har boet næsten hele mit liv i Danmark men jeg er Norsk statsborger.